EDUCACIÓ FÍSICA 5è B - PATINS I PATINETS

 

 

MATEMÀTIQUES A 5è B   

SORTIDA A LES HORTES DE SANTA EUGÈNIA

El divendres 21 de maig vam realitzar una sortida a les Hortes de Santa Eugènia. Vam fer una bona caminada fins arribar al Pla dels Socs. 


   SORTIDA AL CASTELL DE SANT MIQUEL 5è B

El dimecres 24 de març, l’alumnat de 5è vam anar caminant fins al Castell de Sant Miquel.

Ens va fer un dia radiant.

Quan vam arribar a la Font del Ferro, vam fer una parada per esmorzar i agafar energia.


Després d’esmorzar, vam jugar una estoneta abans de seguir el camí fins al Castell de Sant Miquel.Després de dues hores més de caminada, per fi vam arribar al Castell.Després de jugar una bona estona, ens vam entaular i vam dinar.Després de dinar, vam fer construccions amb pedres que vam trobar pel voltant.


 

Quan van ser les tres de la tarda, vam iniciar el camí de tornada a l’escola. 


 

EDUCACIÓ FÍSICA 5è B  INICIACIÓ AL HOQUEI

A la classe d'Educació Física estem treballant la iniciació al hoquei mitjançant jocs pre-esportius. Hem après com agafar correctament l’estic i hem jugat a jocs per treballar la conducció. 

CARNESTOLTES 5è B

Hem celebrat el Carnestoltes fent molta gresca i xerinola. Hem sortit al pati i hem celebrat aquest dia ballant tots junts. Tota la classe ens hem disfressat. Hi ha hagut una gran varietat de disfresses: barrufets, la casa de papel, Harry Potter, pistoler, caçafantasmes, policia, pirata.

Per carnaval tot s’hi val!
 

 

PLÀSTICA- TALLER DE MÀSCARES 5èB

Avui a l’hora de plàstica i aprofitant que ja arriba Carnestoltes hem fet un taller de màscares. Hem portat material de casa i cadascun de nosaltres l’ha decorada al seu gust. Alguns l’han pintada, altres hi han posat brillants, purpurina… Ens han quedat genials!!!

 

 DENIP 5èB

Hem anat al pati a fer uns tallers sobre la pau.

 TALLER DE MATEMÀTIQUES MANIPULATIVES 5è B

A l’hora de matemàtiques hem treballat les fraccions ½, 1/3, ¼… i en grups hem jugat i pensat fraccions per crear una estructura amb policubs.

 


Després hem jugat amb diferents jocs i hem treballat les fraccions pròpies, impròpies i mixtes.


NADAL 5èB


L’últim dia de classe abans d’iniciar les vacances de Nadal ha estat ben diferent. Hem jugat a la quina i hem vist una pel·lícula mentre menjàvem unes crispetes. LA VEU DE 5èB

Hem treballat per grups la secció de “Cartes al director”. Com a resultat tenim tres queixes i un agraïment.

 

FORA LA MASCARETA

  

Benvolguda directora,

L’altre dia mentre fèiem Educació Física i jugàvem al pati, no podíem respirar bé  a causa de la mascareta. Creiem que ens podríem baixar la mascareta mentre correm, però mantenint la distància de seguretat. Quan estiguem descansant, ens posaríem la mascareta. Només ens falta que preguntem als nens i nenes de l’escola si els sembla bé la proposta.

Esperem la seva resposta.

Atentament,

Andrea, David, Erick, Martí i Vicky

 

 

AGRAÏMENT ALS MESTRES


  

El dia 14 de setembre vam començar l’escola. Era una situació diferent dels altres anys. Els mestres ens han ajudat a adaptar-nos, estem en una situació molt difícil i tot i això, els mestres ens han donat esperança per seguir endavant. Durant el confinament ens van ajudar molt des de casa, ens van explicar molt bé les coses i hem après molt.

Agraïm totes les ajudes que ens han aportat en aquesta situació.

GRÀCIES!

LLUM, JAN J. , ÀNGEL, GERARD I EVA

 

 

 

LES OBRES

 


A davant de la nostra classe hi ha obres. Van començar el 16 de setembre. El soroll ens impedeix concentrar-nos. Ens hem intentat adaptar al soroll, però no ha sigut el cas, perquè quan anem a classe sempre comencen les obres.  El problema és que degut a la covid-19, hem de tenir les finestres obertes per ventilar i entra el soroll. Tot i el soroll i les molèsties, procurem tenir molta paciència.

 MARIONA, TELMA, MAX, RAÚL I JORDI

 

 

LA HIGIENE ALS LAVABOS

 

 L’altre dia, no vam poder evitar fixar-nos en la brutícia dels lavabos del col·legi, estaven plens de papers i altres coses.

La poca higiene que tenen alguns alumnes de l’escola és una falta de respecte per aquest centre educatiu.

Ens agradaria que els nens i nens siguin conscients de deixar el lavabo net com els agradaria trobar. Ens agradaria saber si fan el mateix a casa seva…

 ALBA, ARNAU, CATALINA, IONE I PERE

 

 

5è B

PROJECTE AMIC


El divendres dia 16 d’octubre vam recórrer els carrers propers a la nostra escola amb la finalitat de conèixer quins són els comerços adherits al projecte  comerç amic. Vam descobrir que hi ha fins a 42 comerços que col·laboren en aquest projecte. Va ser una activitat molt divertida i ens va agradar molt.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada